Lichaam van 38-jarige moeder van drie kinderen teruggevonden in vriezer met hangslot op

door: PMN
Vrouw haar lichaam werd teruggevonden in vriezer
Afbeelding bron: The Sun

In het oosten van Londen is het lichaam van een 38-jarige moeder van drie kinderen gevonden. Haar lichaam werd teruggevonden in de vriezer met een hangslot op.

Mihrican Mustafa werd vermoord door Zahid Younis. Haar lichaam werd ook in zijn flat in het oosten van Londen teruggevonden. Dat staat te lezen bij ‘The Sun’.


 

De familie van Mihrican is kapot van verdriet. Ze zeggen dat Mihrican al een tijdje opgejaagd werd door Younis. Mihrican was sinds mei 2018 spoorloos.

De vrouw kampte met een drugsprobleem. “In haar dagboeken schreef ze regelmatig dat ze geholpen wilde worden”, vertelt zus Mel. “Mihrican was kwetsbaar. Ze werd door vrienden uit huis geschopt en ze had ook ruzie met haar familie.”

“Ze had het ook net uitgemaakt met haar vriend. Ze schreef dat ze drugs ging uitproberen omdat ze haar dan beter zou voelen. Ze nam drugs zonder te weten wat het echt was.”

Gruwelijk verleden

De politie vond uiteindelijk haar lichaam op Younis zijn flat. In de vriezer zat ook nog het lichaam van een andere vrouw. De vrouwen hadden gruwelijke verwondingen opgelopen. Ze hadden ook meerdere ribben die gebroken waren.

De 35-jarige Younis heeft een gruwelijk verleden wat betreft het misbruiken van vrouwen. Hij werd schuldig bevonden aan twee moorden.

Tags