Moeder trekt aan alarmbel nadat dochter naar recreatiedomein trekt: “Ze vraagt erom”

door: BVDO
Blaarmeersen
Afbeelding bron: Photonews

Een vrouw laat van zich horen nadat haar dochter naar de Blaarmeersen in Gent trok. Wat ze daar meemaakte maakte haar dochter angstig, maar het is vooral de uitleg waarom die de vrouw choqueerde.

De moeder doet haar verhaal op Facebook. “Opgepast als je je dochter naar de Blaarmeersen in Gent laat gaan met dit goede weer. Gisteren werd Rani, in bikini wat normaal is met deze temperaturen, in het water ineens omsingeld door een stuk of 15 jongens vanuit het Brusselse”, klinkt het.

Er zou één meerderjarige bij betrokken zijn geweest, maar de rest was tussen de 12 en 15 jaar. “Ze begonnen haar te betasten, kopje onder te duwen, haar rond te duwen in de kring... Meermaals heeft ze stop geroepen, zonder gehoor. Na een tijdje zijn ze toch gestopt. Tot haar grote opluchting, want ze zei dat ze bijzonder angstig was en dat haar hart in haar keel klopte. Mensen zagen dit gebeuren, echter zonder actie te ondernemen.”

Nadien ging een vriend van de dochter verhaal halen. “Die is bij die jongeren verhaal gaan vragen: antwoord: als ze een bikini draagt, dan vraagt ze er om. Als dit de norm gaat worden dat we dit met zijn allen gewoon gaan tolereren, dan weet ik niet waar deze wereld naartoe gaat!”