Onbekende man stapt Chinees restaurant nabij Erpe-Mere binnen en valt zaakvoerder aan met hamer

door: PMN
Chinees restaurant Brambrugge
Afbeelding bron: ROB -TV

De uitbater van een Chinees restaurant in Bambrugge bij Erpe-Mere is zaterdagavond aangevallen geweest. Hij werd aangevallen door een man met een hamer.

Een man met de kap van zijn jas over zijn hoofd en een mondmasker op kwam het Chinees restaurant zaterdagavond binnengestapt. De zoon van de uitbaters stond hem te woord.

ROB-TV weet dat de verward was en klachten had over een bestelling. “Hij bleef maar herhalen om met mijn ouders te spreken”, doet de zoon zijn verhaal. “Ook al zei ik dat hij zijn klacht aan mij moest zeggen.”

Een half uur kwam de onbekende terug, maar dit keer wel met een hamer bij zich. “Hij is naar mijn vader toegelopen en hem op zijn hoofd geslagen”, licht de zoon toe.
 

"Mijn ouders stonden machteloos"

“Toen hij begon met ons aan te vallen, heeft hij maximum 20 seconden binnengezeten. We zijn hem achterna gelopen, maar tevergeefs.”

De familie blijft wel met een wrang gevoel achter. “We zijn redelijk boos dat er zulke mensen rondlopen. Mijn ouders waren in shock. Ze stonden machteloos.”

Volgens de zaakvoerder was de man gedrogeerd. De politie is een onderzoek gestart en kan voorlopig geen commentaar geven.

Tags