Opgepast als je hen tegenkomt: Politie is dringend op zoek naar deze drie mannen

door: STS
Opsporingsbericht
Afbeelding bron: Federale politie

Op vraag van het Antwerpse parket heeft de federale politie een opsporingsbericht verspreid. Er wordt gezocht naar drie mannen.

De drie pleegden op woensdag 5 januari een diefstal met braak in een woning op de Mechelbaan in Putte.

"Ik kwam thuis van vakantie en toen ik de deur opende, lag alles overhoop. Alle kasten waren opgetrokken en de achterdeur stond open", vertelde een gezinslid in het programma 'Faroek'.

De drie inbrekers werden op camerabeelden vastgelegd en zijn goed herkenbaar. Dit zijn hun persoonsbeschrijvingen.

"De eerste verdachte is mager gebouwd, heeft donker haar en een donkere baard. Hij heeft ingevallen wangen en een gebogen neus. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een jeansbroek, een jas en een muts."

"De tweede verdachte heeft donker, opgeschoren haar, een donkere korte baard en afstaande oren. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een bodywarmer met daaronder een trui en een joggingbroek met op de rechterkant net boven de broekzak het opschrift 'ITA/MM'."

"De derde verdachte is mager gebouwd en kleiner dan de twee anderen. Hij heeft donker haar met een korte bles. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een jas en een joggingbroek van het merk Adidas."

Wie de mannen op onderstaande beelden herkent of informatie kan verstrekken, kan de speurders via het nummer 0800/30.300 contacteren.