Overbuurman begint voor raam te masturberen als vrouw in keuken komt

door: BVDO
Politie
Afbeelding bron: Unsplash

Een Nederlandse vrouw van 27 jaar heeft last van haar overbuur. De man bevredigt zichzelf voor zijn raam als de vrouw vanuit haar keuken naar buiten kijkt.

Een alleenstaande jonge vrouw heeft net een nieuw appartement. Omdat er nog geen raamdecoratie aan het keukenraam hangt kan de overbuurman er gewoon binnenkijken.

Het begon enkele weken geleden, toen de vrouw met een vriendin aan het eten was in de keuken. De twee zagen dat de overbuurman hen aan het bekijken was. De vrouwen zwaaiden naar hem en hij zwaaide terug. Sindsdien heeft de vrouw het gevoel dat hij elke keer staat te wachten tot ze in de keuken is.

Twee weken geleden nam het echter andere vormen aan. Toen de vrouw iets uit haar koelkast nam, zag ze dat de man naakt stond en ostentatief aan zijn geslachtsdeel stond af te trekken.

De politie kan voorlopig niks doen, want hij moet op heterdaad betrapt worden. Volgens buurtbewoners doet de man het al meer dan tien jaar. De vrouw heeft nu versneld raamfolie laten aanbrengen op het keukenraam.