Dolgelukkig koppel verwacht eerste kindje, maar daaraan maakt buurman abrupt een einde: "Hij vermoordde hem met een kruisboog"

bron: The Sun
door: Redactie
Afbeelding bron: The Sun
De politie stond voor een groot raadsel toen ze Shane Gilmer (30) dood aantroffen in zijn woning. Zijn zwangere vriendin Laura Sugde (27), die zwaar gewond raakte, was compleet in shock. Al snel ontdekten de speurders wat er was gebeurd. De buurman van het koppel, Anthony Lawrence (55), had een kruisboog genomen en Shane genadeloos had gedood. De politie startte een zoekactie naar de dader.

Dolgelukkig waren Shane Gilmer en zijn vriendin Laura Sugde. Ze waren immers in blijde verwachting van een baby. Aan dat geluk kwam abrupt een einde toen hun buurman Anthony Lawrence besloot om Shane te vermoorden. De man had het koppel al meermaals bedreigd dat "ze te veel lawaai maakten". Op een dag werd het de man te veel, nam een kruisboog en sloeg toe.

Lawrence stond in de omgevig bekend als "een eenzaat en een psychopaat". Een andere buur werd eerder ook al bedreigd door Lawrence die vlak voor zijn neus stond met zijn pijl en boog. Gelukkig kon de buurman Lawrence kalmeren. De lokale politie stelde eveneens vast dat de man ook verslaafd was aan drugs. Vermoedelijk was hij op het moment van de moord onder invloed. Na de moord leek Lawrence met de noorderzon verdwenen. De politie startte een zoekactie naar de moordenaar.

De politie heeft na een zoektocht van 48 uur Lawrence uiteindelijk gevonden. De man werd dood aangetroffen in een caravan. Het is nog onduidelijk of Lawrence zelfmoord heeft gepleegd of er een derde betrokken is bij zijn dood. De politie is een onderzoek gestart. De hele omgeving reageert verslagen op het tragische verlies van hun buurman Shane.

(Bron foto moordenaar Anthony Lawrence: Humberside Police)