Pedofiel "zonder grenzen" bedreigt slachtoffers in rechtbank: "Ik ben erger dan Dutroux"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

Een veertiger is voor de rechtbank moeten verschijnen voor meerdere gevallen van aanranding en verkrachting. Hij lijkt geen spijt te kennen en bedreigde zijn slachtoffers zelfs.

Het gaat om een 48-jarige inwoner van Jemeppe-sur-Meuse, die vrijdag voor de rechtbank in Luik verscheen. Hij moest zich er verantwoorden voor de verkrachting en aanranding van acht slachtoffers.

De verdachte werd al tweemaal eerder veroordeeld voor zedenfeiten. Hij kreeg daar in totaal negen jaar cel voor. Na zijn vrijlating maakte hij opnieuw acht slachtoffers. Het gaat om jongvolwassenen en kinderen.

In de rechtbank bedreigde hij de politie, de vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie en zijn verschillende slachtoffers. Hij dreigde hen aan te zullen vallen indien hij veroordeeld zou worden.

Dutroux

Volgens een deskundige is er grote kans dat de man opnieuw feiten zal plegen. Hij zegt dat hij dol is op Hitler en zegt dat hij geen grenzen kent op het gebied van pedofilie. Hij geeft toe een roofzuchtige pedofiel te zijn. "Ik kan de eerste steen niet naar Dutroux gooien als ik zelf een aanhangwagen vol stenen heb", zei hij volgens RTL Info. De zaak wordt op 23 april voortgezet.