Politie doet grote ontdekking: "Twee mannen trokken onze aandacht"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

De Antwerpse politie heeft bij verschillende huiszoekingen grote hoeveelheden drugs in beslag kunnen nemen.

Twee mannen trokken de aandacht van de agenten op het Koningin Astridplein. "Ze wandelden via de Statiestraat naar de Anneessenstraat en gingen er een gebouw binnen."

"Een beetje later kwamen ze weer buiten en keerden ze terug naar het Koningin Astridplein. Daar ontmoetten ze iemand die stond te wachten en gingen er samen een pand mee binnen."

Toen de wachtende man weer buiten kwam, controleerde de politie hem. Hij had verschillende dosissen cocaïne, mdma, xtc en kamagra op zak. Er volgde een huiszoeking in het pand dat de man net had verlaten. Daar trof de politie de twee andere verdachten aan. Binnen vond het team nog meer drugs van verschillende aard.

"In het onderzoek waren nog een aantal huiszoekingen nodig waarbij nog een verdachte werd aangetroffen. Die liet zich niet zonder slag of stoot arresteren. Ook bij hem is nog een groot assortiment verdovende middelen gevonden."

Alle verdachten (21, 33, 30 en 43 jaar oud) zijn gearresteerd en voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Drie van hen bleven aangehouden.