VTM

Chloë uit ‘Temptation Island’ fel onder vuur: “Let op want ze is heel oneerlijk! Dit heeft ze ons gelapt”

bron: TV-Familie
door: PMN
Chloë wist in ‘Temptation Island’ Kevin te verleiden. Het betekende meteen ook het einde van de relatie tussen Kevin en Megan.

Maar de Leuvense Chloë is niet zuiver op de graad. Thomas van Skylights, een bedrijfje van zes Leuvense studenten, is door haar in het zak gezet.

Lampen
“Wij maken gepersonaliseerde lampen”, legt Thomas uit aan TV-Familie. “Om meer bekendheid te krijgen, deden we Chloë een voorstel. Als influencer heeft zij liefst 181.000 volgers. We zouden zo'n lamp voor haar maken, en in ruil zou ze daarover iets posten op haar sociale media. We vertrouwden er dan ook op dat ze dit zou doen....”

Posten
“Ik ben Chloë en Kevin die lamp op 9 april gaan brengen", aldus Thomas. “Ze vonden hem heel mooi en Chloë beloofde er de volgende dag iets over te posten. Wel, we zijn ruim een maand verder... Ik heb haar talloze keren gecontacteerd, ze doet alsof haar neus bloedt, terwijl ze een geweldige gratis lamp heeft gekregen. Dit zijn oneerlijke praktijken!”

Week
“Die lamp is nog maar een kleine week in ons bezit”, reageert Chloë. “Ik was sowieso van plan om er deze week iets over te posten.” Wat ze tot op heden nog niet deed.