VTM

Tanja Dexters kan het nog altijd niet begrijpen: "Ik ben daar kapot van, zo'n enorme teleurstelling"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters maakte onlangs een einde aan haar relatie met haar 19 jaar jongere vriend. De ex-miss België wil haar leven weer in handen nemen.

Tanja was onlangs nog aanwezig op de boot van Gert Verhulst. "Ik heb een superleuke tijd beleefd op de boot van Gert Verhulst, maar het had de programmamakers toch wat moeite gekost om mij binnen te halen", vertelt Tanja in TV-Familie.

"Dit jaar heb ik toegezegd. Maar ze hadden mij vorig jaar al eens gevraagd. En toen zat ik nog té slecht in m'n vel. Ik wilde me distantiëren van alles wat met de showbizz en zo te maken heeft. Rond de feestdagen vorig jaar heb ik een klik gemaakt. Ik wilde niet meer blijven hangen in mijn verdriet."

"Voor mij blíjft het een enorme teleurstelling dat het met Miguel niet gelukt is. Ik worstel ook met schuldgevoelens tegenover ons kind. Ik had Valentina zó graag een warm gezin gegund, zie je. En daar ben ik dus niet in geslaagd... "

Al is dat ook de schuld van Miguel, niet? Nee, da's waar. 't Is eigenlijk Miguel die er niet in geslaagd is om onze dochter dat perfecte plaatje te schenken. Maar ik was daar ook een deel van. En ja, daar was ik lange tijdimpelweg kapót van."

"In die periode ben ik wat ontspoord, dat geef ik toe. Ik heb zotte, totaal onnodige dingen gedaan. Puur omdat ik me zo verloren voelde. Maar da's nu voorbij? Gelukkig wel, ja. Ik sta weer sterk. Máár, en dat moet ik er wel bij zeggen, ik ben nog héél emotioneel. En dat zal nog een tijd zo blijven. Gelukkig heb ik Valentina."