Aangrijpend: Deze prachtige woorden staan er op het doodsprentje van motorcrosser Eric Geboers

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gisteren werd er op het motorcircuit van Lommel door de fans en familie afscheid genomen van motorcrosser Eric Geboers. Op het doodsprentje stonden er prachtige woorden te lezen.

Eric Geboers (55) kwam anderhalve week geleden om het leven toen hij zijn puppy wilde redden die in het water van het Miramarmeer in Mol was gesprongen. Eric is uiteindelijk verdronken.

In een tentje stond Eric zijn kist met zijn helm en een foto, merkte Het Laatste Nieuws op. Geboers' familie nam alle steunbetuigingen in ontvangst in een tentje onder de Belgische en Japanse vlag, een verwijzing naar zijn Japanse vrouw Fumi.

Aangrijpende woorden
Dennis Dingens illustreerde wat voor een groot hart Geboers had. "Omstreeks 1989 was er een actie bij servicegroep Kiwanis ter ondersteuning van de gehandicaptenzorg. Eric schilderde toen zelf het werk 'Mijn carrière'. Het toont aan dat hij altijd goed wilde doen voor de mensen."

Op het doodsprentje stonden er deze aangrijpende woorden te lezen. 'Je leefde als een kampioen, en verliet ons als een echte held'.