VTM

Festivalzomer: Troonopvolger van Michael Jackson dit weekend op het podium in ons land

bron: Skynet
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dit weekend start eindelijk de festivalzomer. Werchter Boutique mag de aftrap van een zomer vol zon en muziek.

Lil Kleine, Nederlands meest beluisterde artiest, mag de festivalzomer op gang trekken. Hij begint er al aan om 13.30 uur.

Een uurtje later is het de beurt aan DJ Rashida om de meest funky platen op je los te laten. Ze komt er trouwens op vraag van Bruno Mars, die later op de dag nog zal optreden.

De volgende in rij is Tom Odell. In 2012 brak hij door met zijn hitsingle 'Another Love'. Hij treedt een uurtje op en staat op het podium vanaf 15.40 uur.

Daarna is het de beurt aan Jessie J. De Britse scoorde enkele hits met onder meer 'Price Tag' en 'Domino'. Het zal ongeveer 17.20 uur als ze op het podium verschijnt.

Daarna start het avondprogramma. Om 19.10 uur gaat Years & Years de wei op zijn kop zetten. Ze brengen elektronische popmuziek en met hun hits als 'Shine' en 'Sunlight' zal dat voor een enorme sfeer zorgen.

Vervolgens verschijnt Oscar & The Wolf op het podium. Het is één van Vlaanderens meest succesvolle groepen op dit moment. Ze gaan vanaf 20.50 uur imponeren met een geweldige show, want daar staant ze zo bekend om.

En dan om 23 uur is het de tijd voor de hoofdact. Bruno Mars, nu al de opvolger van Michael Jackson genoemd, zal iedereen kunnen bekoren. Hij is een meesterlijk entertainer, een perfectionist met een stomende band in zijn rug.