Levensgevaarlijk wat chauffeur doet op R4: Hij stapt uit en laat zijn helemaal open en gaat dan aan het roepen

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: Het Belang van Limburg
Op de R4 in Gent, ter hoogte van Heusden, een deelgemeente van Delstelbergen, gebeurde er iets levensgevaarlijk. Een bestuurder stopte daar zijn auto.

De bestuurder stopte zijn wagen op het rechterrijvak om verhaal te halen bij een andere gestopte wagen. Hij liet zijn deur bovendien ook nog eens helemaal openstaan.

“Net toen ik aan het optrekken was, doken die wagens plots voor mij op”, zegt een chauffeur aan Het Belang van Limburg. “Ik kon ze maar op het nippertje vermijden. Het was mijn geluk dat ik op het linkerrijvak reed.”

Over wat de discussie ging is niet duidelijk. “Omdat het zo warm is, stonden mijn ramen natuurlijk open. Dus hoorde ik dat de man die uitgestapt was aan het roepen was. Meer weet ik ook niet.”

POLITIE
“Ik twijfelde even wat ik moest doen, maar aan die snelheid was ik natuurlijk al honderden meters verder. Of ik naar de politie ben gestapt? Mijn collega’s en vrienden vonden dat ik dat moest doen, en ik heb ook even getwijfeld, maar ik denk niet dat ik het ga doen.” 

“Als die bestuurders het nu al onderling hebben uitgevochten - liefst niet fysiek - dan wil ik die mensen niet alsnog in de problemen brengen. Maar als het nodig is, wil ik wel getuigen.”

Tags r4 gent