VTM

Hugo is heel duidelijk: “Ik zal dat nooit doen, nooit! Dan zou ik verraad plegen tegenover Nicole”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Nicole (71) en Hugo (70) zijn onafscheidelijk. Toch is Hugo nu weer bezig aan een project zonder Nicole. Hij speelt een schooldirecteur in de Ketnetreeks ‘#Like Me’.

“Toen de vraag kwam, heb ik ’t wel eerst met Nicole besproken. Ze zei: ‘Je moet dat doen.’ Nu ben ik heel blij dat ik ja gezegd heb, want het is heel fijn om te doen”, zegt Hugo in Dag Allemaal.

“Zonder Nicole kan ik niet functioneren. (kijkt haar ontroerd aan) Ik word nerveus als zij niet in de buurt is. Zij is mijn steun en toeverlaat, en dat meen ik echt. Zij steunt mij in alles wat ik doe.”

In ‘#LikeMe’ brengen jongeren hippe versies van klassiekers van Bobbejaan Schoepen, Yasmine… “Ja, er komt een heel moderne versie van ons nummer ‘Baby Baby’. Maar ik wou die niet níet zelf zingen. Mijn voorwaarde was: ik wil wel zingen, maar geen liedjes van mezelf en geen duetten. Ik wil niet dat men kan zeggen dat ik Nicole verraad.”

“Ik zou het zélf als verraad aanvoelen als ik in ‘#LikeMe’ een duet zou zingen met Janine Bischops of Gunther Levi. Dus dat zal ik nooit doen. Nóóit, hé! Wij hebben te hard gewerkt om te staan waar we nu staan, dat ga ik niet kapotmaken.”