Felbesproken Pommelien Thijs bijt van zich af: “Meer moet je daar niet achter zoeken”

door: ASX
Pommelien Thijs
Afbeelding bron: Eén

Dé grote winnares van het ‘Gala van de Gouden K’s’ is niemand minder dan Pommelien Thijs. De jonge zangeres viel gisteravond twee keer in de prijzen; één keer met haar collega’s van ‘#LikeMe’, daarnaast ook solo met haar monsterhit ‘Ongewoon’. Maar Pommelien ging vooral over de tongen voor een heel andere reden.

De actrice uit ‘#LikeMe’ staat inmiddels gekend voor haar opvallende - doorgaans zelfgemaakte - outfits. Dat was gisteren tijdens het Ketnet-gala niet anders. Pommelien verscheen in een knalgroene outfit, met in het midden een uitsnijding in de vorm van een hart.

“Voor een gala doe ik altijd mijn best. Het is een ideaal excuus om extra uit te pakken. En nog één keer in het groen, de kleur die ik al de hele zomer droeg”, verklaart Pommelien haar keuze voor de opvallende jurk.

Het open hart in het midden van het topje lijkt net een tikkeltje té gewaagd voor een kindergala, maar ook daarop heeft Pommelien een antwoord klaar. “Met deze outfit geef ik gewoon een hartje terug aan iedereen, want de fans zijn altijd zo lief voor me. Meer moet je daar niet achter zoeken”, klinkt het in een korte reactie aan Het Nieuwsblad.