Zwangere verkoopster zit urenlang vast in lift bij C&A die nog maar net gekeurd werd

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
In de C&A aan de Korenmarkt in Gent zat maandagavond urenlang vast in de lift. De verkoopster bleek ook nog eens zwanger te zijn.

De vrouw is zeven maanden zwanger en werkt al interim bij C&A. Wanneer ze om 18.30 uur terug van haar werk naar huis keerde, raakte ze vast in de lift. Haar man stond zoals gewoonlijk haar op te wachten bij de tramhalte. Wanneer zijn vrouw niet kwam opdagen deed hij aangifte bij de politie, weet Het Nieuwsblad.

Ze werd het laatst gezien bij haar werk en daar ging de politie ook een kijkje nemen. Toen ze ter plaatse kwamen, hoorden ze geklop op de defecte lift. Volgens de woordvoerder van C&A kon de vrouw rond middernacht bevrijd worden door de brandweer en de winkelverantwoordelijke.

De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Ze stelt het momenteel goed. Bij C&A is men een onderzoek gestart naar het incident. De lift was immers nog maar net gekeurd en goed bevonden.

Technici moeten nu uitzoeken waarom de noodknop en het alarmsysteem dienst weigerden. In de lift was er ook nauwelijks bereik waardoor de vrouw niemand kon opbellen. De vrouw zat in totaal bijna zes uur vast in de lift.

Tags c&a gent