"Melania hangt zware sancties boven het hoofd als ze nu zou scheiden van Donald Trump"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Melania Trump telt de minuten af wanneer ze van haar man Donald kan scheiden. Ze wil dat pas doen na zijn ambtstermijn als president van de Verenigde Staten en daar heeft ze ook een goede reden voor.

Manigault Newman heeft een boek uitgebracht “Unhinged: An Insider’s Account of the Trump White House”. In dat boek is ook aandacht voor de relatie tussen Donald en Melania Trump. 

De Amerikaanse president dreigt ermee zijn vrouw het land uit te zetten als ze de scheiding aanvraagt. In dat geval zou Melania terug naar Slovenië moeten vertrekken. “Donald weet hoe ze haar staatsburgerschap heeft gekregen. Als dat op een verdachte manier is verkregen dan kan hij dat naar buiten brengen en op de een of andere manier nietig laten verklaren”, beweert Manigault Newman. “Trump is een wraakzuchtige man. Hij zou een manier vinden om haar te straffen. Het zou me alleszins niet verbazen", citeert Het Laatste Nieuws de schrijfster.

NATIONALITEIT VERLIEZEN
Melania trouwde in 2005 met Donald Trump. Er zijn sterke geruchten dat Trump zijn vrouw geholpen heeft bij het krijgen van de Amerikaanse nationaliteit. Als blijkt dat dit allemaal op een onregelmatige manier is verlopen, komt Melania in de problemen. Amerikaanse burgers kunnen hun 'green card' opnieuw verliezen als ze belangrijke informatie over zichzelf hebben vervalst of achtergehouden. De regering van Trump is al een paar maanden bezig met zaken te bekijken waar mensen eventueel gelogen hebben om de Amerikaanse nationaliteit te krijgen. Als blijkt dat ze effectief gelogen hebben, verliezen de nationaliteit.

Vorige week was er ook al een passage uit het boek waarin staat dat Melania de minuten aftelt om te kunnen scheiden van Trump.