VTM

Dat is toch wel schrikken: “Elke Pattyn speelt een vies spel bij VTM-Nieuws. Dit heeft ze gedaan”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Het is toch even schrikken als we een hooggeplaatste bron van VTM-Nieuws horen spreken over de crisis die er heerst. Hij wijst twee personen aan als de schuldigen.

“We zijn allemaal geschrokken”, zegt de bron aan Dag Allemaal. “Zeker omdat dit het beeld kan geven dat er hier twee kampen zijn, die elkaar naar het leven staan. Dat is dus absoluut niet waar, hé. Het gaat hier om een achterhoedegevecht van enkelingen. De enige agenda die hier aan de orde is, is die van nieuwsanker Elke Pattyn en voormalig hoofdredacteur Kris Hofack, die Nicholas Lataire van de vloer wilden. De anderen zijn blindelings gevolgd."

Dag Allemaal contacteerde ook Elke zelf, maar die wil haar telefoon niet opnemen. Afgelopen weekend haalde Elke ook al uit op haar Instagram en kreeg het bericht een like van Kris Hoflack. 

Elke en Kris zouden dus de twee grote schuldigen zijn aan de malaise bij de nieuwsdienst van VTM. En Elke zou ook een goede reden hebben waarom ze dat doet. In een interview liet ze uitschijnen dat ze hoofdredacteur wil worden.

“Maar of dat de rechtstreekse reden is van deze mail, betwijfelen we”, klinkt het op de redactie. “Wat wel zeker is: de bruggen met Faroek, Julie en de anderen zijn niet opgeblazen.”