Schokkend: Man vult zijn bestelwagen met jerrycans en rijdt dan opzettelijk in op kindercrèche: De gevolgen zijn dramatisch

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Keerbergen is vanochtend opgeschrikt door een incident. Een man is er met zijn bestelwagen, geladen met jerrycans, opzettelijk ingereden op een kindercrèche.

De dader is de echtgenoot van de uitbaatster. Het koppel is in een scheiding verwikkeld. De 36-jarige man zat gekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden.

De kindercrèche is door de klap ook nog eens in brand geschoten. Keerbergen ontsnapte wel aan een drama want in de kindercrèche waren er op dat moment gelukkig geen kinderen aanwezig, schrijft Het Laatste Nieuws. Mogelijk wilde de man zelfmoord plegen.

De vrouw die normaal de crèche openhoudt moest naar de rechtbank en daarom vandaag gesloten. De bijna ex-man kon het niet verkroppen dat zijn vrouw van hem wilde scheiden en zou daarom in de crèche gereden zijn. Hij overleefde de klap niet. Zowel de kindercrèche als de wagen van de brand brandde volledig uit.

Wie kampt met duistere gedachten, kan altijd terecht op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.

Tags keerbergen