Transmigrant stapt tankstation binnen en trekt dan broek en slip van verkoopster naar beneden: “Ik kon geen kant meer uit”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Een 24-jarige vrouw is vorige week het slachtoffer geworden van een poging tot verkrachting door een transmigrant. Het incident vond plaats in een tankstation langs de kustlaan in Zeebrugge.

De feiten dateren intussen van een week geleden. Shanna heeft het mentaal nog steeds erg moeilijk. “Waarom ik er dan over wil praten? Simpel, om aan te tonen wat er écht is gebeurd”, zegt Shanna in Het Laaste Nieuws.

De vrouw zelf woont in Oostende. De feiten gebeurden vorige week maandag. Transmigranten liepen al de hele dag binnen en buiten in het tankstation. “Een van hen vroeg ook verschillende keren mijn gsm-nummer”, getuigt Shanna. “Ik weigerde dat beleefd, maar toch bleven ze rond het tankstation rondhangen.”

Op een bepaald moment bleven er nog twee over. Eén van hen vroeg aan Shanna om zijn gsm op te laden, wat ze ook deed. Intussen ging ze verder met haar werk achteraan in de winkel aan de toiletten. De transmigrant stapte ook de toiletten binnen en begon de verkoopster te betasten onder haar topje in het gehandicaptentoilet. “Ik riep dat hij me los moest laten en vertrekken. ‘I love you’, riep hij constant terug. Maar hij bleef aandringen”, zucht de verkoopster. “Ik kon geen kant meer op.”

---------------------------
"Hij trok mijn broek en slipje naar beneden, ik kon geen kant meer op. Hij trok ook zijn eigen broek uit en was duidelijk opgewonden"
Slachtoffer Shanna

De transmigrant ging met zijn hand in de broek van Shanna. Hij trok die samen met haar slip naar beneden. "Hij trok zijn eigen broek uit en was duidelijk opgewonden”, verklaarde het slachtoffer achteraf aan de politie. Gelukkig kwam er op dat moment net een klant binnen. “Pas toen is hij gestopt en naar buiten gegaan”, aldus Shanna. Een paar minuten later stond de man weer in de winkel om naar zijn gsm te vragen die nog aan het opladen was.

De politie kon de man buiten arresteren. Ondertussen is Shanna al een week thuis. “Ik had sowieso een vakantie gepland. Hopelijk kan ik op die manier mijn gedachten wat verzetten. Overdag lukt het om er niet te veel aan terug te denken dankzij mijn dochtertje. Maar ’s avonds heb ik het emotioneel enorm zwaar. Zeker alleen buiten wandelen is moeilijk”, luidt het. Shanna weet ook nog niet of ze nog terug aan het werk wil gaan in het tankstation.