“Meghan heeft er goed aangedaan door zo te reageren, het zijn echt een bende marginalen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Meghan Markle heeft nauwelijks nog contact met haar familie. De enige met wie ze nog contact heeft, is haar moeder Doria. Die komt binnenkort ook halftijds in Londen wonen.

De kans is klein dat Meghan’s vader Thomas, die het Britse koningshuis al meermaals door het slijk sleurde, en haar halfzus Samantha er nog welkom zijn. Dat denkt ook royaltywatcher Mario Danneels.

“De ouders van Kate waren al lang welkom voor de officiële verloving in Windsor en op het Schotse buitenverblijf Balmoral”, zegt Mario Danneels aan Dag Allemaal. “Ik vermoed dat er veel eerder een breuk is geweest tussen Meghan en haar moeder Doria en de andere Markles anderzijds.”

"BENDE MARGINALEN"
“Samantha en papa Thomas waren trouwens ook niet welkom op het eerste huwelijk van Meghan. Als je nu ziet hoe halfzus Samantha zichzelf in de kijker zet door onaangekondigd naar Kensington Palace te gaan met een fotograaf in haar kielzog om een brief af te geven, dan kan je Meghan alleen maar begrijpen.”

“Ze wil geen contact meer met die kant van de familie en volgens mij heeft ze daar groot gelijk in. De Markles zijn een marginale familie waar Meghan uit ontsnapt is, dankzij haar talent, haar intelligentie en doorzettingsvermogen.”