Vreselijk voor Meghan: “Om die reden moet het Britse koningshuis haar niet”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Harry en Meghan besloten om naar Canada te verhuizen. Daar hopen ze in alle rust van elkaar te kunnen genieten en natuurlijk van hun zoontje Archie.

Harry en Meghan werden de voorbije tijd stevig aangepakt door de Britse pers, vooral Meghan kreeg heel wat te slikken. “Maar Meghan is niet dat verwaande nest dat overal ruzie stookt en haar familie harteloos liet vallen”, is royaltywatcher Mario Danneels duidelijk in TV-Story.

Te blank
“Haar grootste fout is dat ze uit Amerika komt waar men het hart op de tong draagt. Dat wringt met de Britse mentaliteit. Zo vond ik het heel mooi dat ze bemoedigende boodschappen schreef op bananen die die avond zouden worden uitgedeeld aan prostituees die op straat moeten leven.”

“Maar als je Britse reactie moest geloven, had je gedacht dat ze een weeshuis had uitgeroeid. Meghan is te uitgesproken, te liberaal, en - vergis u niet - niet blank genoeg. Ik ben echter overtuigd dat, door uit de gouden kooi van Buckingham Palace te stappen, Harry en Meghan een powerkoppel zonder weerga kunnen worden. Wacht maar, we zullen nog grootse dingen van hen horen."