Ruth Beeckmans heeft verrassende rol te pakken : "Dat was echt mijn kinderdroom"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Ruth Beeckmans zal te zien zijn in de nieuwste kerstshow van Samson en Gert. Ze speelt Angella, het nichtje van Alberto. Voor Ruth is dit een kinderdroom die uitkomt.

"Ik ben echt keiblij dat ik nu mag deel uitmaken van de ‘Samson & Gert’-familie’", legt Ruth uit. "Dat was echt mijn kinderdroom, dus ik heb daar ook lang achter gezaagd. Ik heb met Gert samengewerkt voor het vtm-programma ‘Het Grootste Licht’, en ik had toen al tegen hem gezegd dat ik graag eens wilde meespelen in ‘Samson & Gert’."

"En ik ben dat blijven herhalen, maar ik kreeg daar niet meteen respons op. En onlangs zette ik dan mijn tv op, en zag ik de nieuwe afleveringen van ‘Samson & Gert’. En Marc-Marie Huijbregts deed mee. Toen heb ik een sms naar Gert gestuurd: ‘Say what? Hoe duidelijk kan ik het maken dat ik wil meedoen?’"

"Na enkele maanden kreeg ik dan plots een sms’je met de vraag of ik wilde meedoen in de Kerstshow. Ik heb toen onmiddellijk teruggestuurd dat ik dat graag wilde doen. Ik vind Angella ook echt een geweldige look hebben."