VTM

Waar gaan we naartoe? Actrice Ruth Beeckmans krijgt deze schokkende berichtjes op Facebook

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Ruth Beeckmans (36) is uitgegroeid tot een vaste tv-waarde. Zo kan je haar zien op VTM in ‘Studio Tarara’, maar ook in de bioscoop waar ze meespeelt in de film ‘Trio’.

Het hoofdpersonage in ‘Trio’ kickt op mollige vrouwen en dus dachten ze aan Ruth Beeckmans. “Maar dat stoort mij niet”, zegt ze in TV-Story. “Je kunt niet ontkennen wie je bent.” 

“In de film maken we bovendien duidelijk dat mollig geen synoniem is voor lelijk, op een manier waar ik me goed bij voel. Die twee mannen raken immers betoverd door haar karakter én haar lijf. Dat ze houden van volslanke dames, daar is absoluut niets mis mee.”

"Ik hou van je grote borsten"

Ruth krijgt regelmatig ook seksueel getinde berichten aan op Facebook. “Ik krijg niet dagelijks huwelijksaanzoeken of seksueel getinte berichten, maar ik merk wel dat er mannen zijn die me aantrekkelijk vinden. En natuurlijk gaan sommigen een stapje verder op sociale media.” 

“Dan krijg ik dingen te horen als ‘ik hou van je grote borsten’. Maar daar reageer ik nooit op, dat lijkt me het beste. Ik heb natuurlijk ook een vaste relatie, dus ze zijn sowieso aan het verkeerde adres.”