VTM

Ruth Beeckmans doet emotionele oproep: “Help hen en hun prachtige meisje”

bron: Showbizz24
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Actrice Ruth Beeckmans heeft een emotionele oproep gedaan. Ze vraagt hulp voor het kleine meisje Pia Boehnke. Zij lijdt aan een zeldzame spierziekte, en enkel een peperduur medicijn kan haar redden.

“Dit is Pia. Mooie lieve, kleine, Pia”, begint Ruth Beeckmans haar emotionele post. “Pia lijdt aan SMA, een ongeneeslijke spierziekte. Haar levensverwachting wordt momenteel geschat op 2 jaar. Er is echter wel een medicijn ter beschikking dat de ziekte zou vertragen en haar dus veel langer bij haar liefdevolle familie zou kunnen houden. Dit medicijn is er, het bestaat, maar het kost 2.000.000 euro! 2 miljoen! Ongelofelijk maar waar!”

“Als mama, maar ook gewoon als mens grijpt dit mij erg aan! Hoe verschrikkelijk moet het zijn om te weten dat er een medicijn IS om het leven van je prachtige kind te verlengen en verbeteren, maar dat het simpelweg onbetaalbaar is. En zolang er van hogerop geen oplossing komt, blijven haar sterke ouders voor haar vechten en dus geld inzamelen. Als je iets kan missen, help hen en hun prachtige meisje dan...hoe dat kan? Lees alles op https://teampia.be of doneer op de gofundme pagina van teampia.”