VTM

Rob Vanoudenhoven toont zijn zwembad met straf verhaal: “Betaald door VTM”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Rob Vanoudenhoven (51) heeft thuis een zwembad met het logo van VTM in de boordsteen. Waarom dat zo is, legt hij uit in het tweede seizoen van ‘Ge hadt erbij moeten zijn’.

Een tijdje geleden kreeg tv-maker en publieksopwarmer Rob Vanoudenhoven Ruth Beeckmans over de vloer, die bij hem een straf verhaal kwam sprokkelen voor het programma ‘Ge hadt erbij moeten zijn’. Rob Vanoudenhoven vertelde dat hij jaren geleden een zwembad liet aanleggen voor zijn dochter Emma (19). Die zit in een rolstoel nadat ze bij de geboorte hersenschade opliep. “Ik heb drie jaar bij VTM gewerkt”, zei Rob, “dus kon het er wel van af”.

Heel opmerkelijk is dat Vanoudenhoven in de boordsteen van het zwembad het logo van VTM liet zetten. “Ik wou dat logo in die boordsteen als een soort knipoog naar mijn vrienden. VTM heeft mijn zwembad betaald, zoiets. Ik had het logo aan de zwembadbouwer gegeven en gezegd: groter dan dit hoeft het niet te zijn. Ik wou dat logo klein langs de zijkant, pas zichtbaar wanneer ik iemand er attent op zou maken. De boordsteen werd gelegd toen ik niet thuis was, het was iets groter uitgevallen dan ik had gedacht. Mijn vrouw was er niet zo gelukkig mee, maar we hebben het zo gelaten. Ik kreeg er aanvankelijk wel wat commentaar op, maar nu hebben al mijn vrienden het intussen wel gezien. Of we zetten er een bloempot op.”

In ‘Ge hadt erbij moeten zijn’ worden straffe verhalen van BV’s nagespeeld door acteurs als Ruth Beeckmans, Sven De Ridder en Ben Segers. Het tweede seizoen is vanaf september te zien op VTM.