Chris Van Tongelen heeft geweldig nieuws

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Chris Van Tongelen heeft een nieuwe liefde gevonden. Dat vertelde hij in Primo. Nu stelt hij haar ook voor. Ze noemt Annelies, een Ieperse opvoedster binnen de bijzondere jeugdzorg.

“Ik had een tweede scheiding achter de rug en ik was ervan overtuigd dat het wel even zou duren vooraleer ik me nog aan iemand zou binden”, legt Chris uit. "Maar de liefde kan soms uit onverwachte hoek komen."

Tijdens een optreden in West-Vleteren, trok de Ieperse Annelies plots zijn aandacht. “Ik vond haar meteen een knappe madam, maar ik heb toen geen toenadering gezocht.” 

Dat kwam later wel. "Gaandeweg hebben we meer contact met elkaar gehad. Maar zonder bijbedoelingen, gewoon toffe gesprekjes na het optreden”, legt Chris uit. Vorig jaar trok hij naar de kust vroeg hij Annelies mee uit eten. “We hebben een leuke avond gehad en er volgden nog meer gezellige etentjes."

“Tot ik op een keer voelde dat er iets aan het veranderen was. ‘Zeg, hebben we nu eigenlijk een relatie?’, vroeg ik haar op de man - of vrouw, beter gezegd - af. En ja, allebei voelden we aan dat het meer was dan alleen maar vriendschap. Dat was afgelopen zomer, toen is onze romance echt begonnen.”