“Wendy Van Wanten doet niets anders dan de schijn ophouden: Ze heeft bijzonder veel verdriet”

bron: Eigen berichtgeving/TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Wendy Van Wanten (58) koos opnieuw voor Frans Van Coppenolle (56). Ze verschenen voor het eerst sinds hun breuk weer samen in het openbaar. Dat was op de première van de musical ‘Hans en Grietje’.

‘Frans bleef wat op de achtergrond en er kon amper een lachje af, Wendy focuste op hun dochter Estelle (10). Van interactie tussen het koppel was niet veel te merken’, staat er te lezen in TV- Familie.

‘Maar da’s nu anders. Frans hoort er weer helemaal bij, te zien aan de kerstfoto die Wendy op haar Instagrampagina heeft gepost. Wendy en Frans poseren met haar zoon Clément en hun dochter Estelle. Een gelukkig gezin, zo te zien. Geen vuiltje aan de lucht.’

“Dat is maar schijn”, reageert een showbizzwatcher op de berichten. “ Wendy Van Wanten is heel goed in het hoog houden van de schijn. Dat doet ze eigenlijk al haar hele leven.”

“Wees er maar zeker van dat Wendy innerlijk bijzonder veel verdriet heeft. Dit is voor de tweede keer dat het tot een breuk komt met haar zoon Dylan. Hoeveel kan een moederhart nog verdragen?”