Kürt Rogiers: "Dit was zowel voor mij als voor mijn dochter Merlijn zeer heftig"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kürt Rogiers zien we elke dag aan het werk als Lars in Familie. Regelmatig duikt de acteur ook nog buiten Familie ergens op.

Kürt Rogiers werkte zo mee aan de videoclip van ' The Voice-finalist' Shane Hendrickx, die in het echt Sepp heet. Hij brengt met 'If I was an angel' een nieuw nummer uit.

Bij het nummer hoort ook een videoclip. In die videoclip duikt Kürt op. Voor het eerst zal hij samenspelen met zijn jongste dochter Merlijn (9). "Ik ken de manager van Sepp", licht de acteur toe in Dag Allemaal. "Zij proberen hem als Shane Hendrickx te lanceren in Amerika."

"Ik volgde zijn avonturen al, toen ik een telefoontje kreeg. De hoofdrol in hun clip was weggelegd voor een vader en een dochter. Merlijn was meteen enthousiast. Ze hoefde niets te zeggen in de clip, dus geen stress."

"Ja, ik zag het ook zitten. Welke vader kan zeggen dat hij samen met zijn dochter in een clip gespeeld heeft? Dit is ook een fijne herinnering voor later. Maar het was zowel voor mij als voor Merlijn zeer heftig. De vader die z'n leven geeft om zijn dochter te redden, dat komt hard aan. "