Guy Van Sande op zijn plaats gezet: “Vergeet het, jongen”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Guy Van Sande wil na zijn proces terug aan de slag gaan in de media. De 55-jarige acteur wordt gelinkt aan kinderporno.

Guy Van Sande laat weten dat hij een pak nieuwe nummers geschreven heeft. Hij wil daar nu mee op tournee door Vlaanderen trekken.

Bob Savenberg, directeur van het managementbureau dat onder meer de Romeo’s, Mathias Vergels en Lindsay begeleidt, heeft zo zijn bedenkingen bij het plan van Guy Van Sande.

Goede raad
“Niemand. Geen enkele platenbaas gaat zich daaraan wagen”, is Bob Savenberg heel duidelijk in Dag Allemaal. “Alles begint bij het liedje. Maar zelfs al zou ik in dit geval van m’n sokken geblazen zijn, dan nog zou ik Guy de raad geven om z’n muziek op een andere manier aan de man te brengen.”

Andere artiest
Bob ziet nog wel een mogelijkheid. “Als ik hem was, gaf ik die songs niet in eigen naam uit. Geef die nummers aan een andere artiest, zodat die ermee aan de slag kan.” 

Gevoelige feiten
“Dat lijkt me de enige mogelijkheid die Guy heeft. De feiten waarvan hij wordt verdacht liggen allemaal zó gevoelig... Ik zou ook niet weten op welk podium we Guy zouden kunnen brengen. Op dit moment, met zijn status? Ik zou zeggen: ‘Geen goed idee, Guy’.”