Davy Gilles vreest voor resultaten van zijn onderzoek: "Kan zijn dat ik deze ingreep moet laten uitvoeren"

bron: Joe
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Davy Gilles liet zich opnemen in het ziekenhuis. De zanger van 'De Romeo's' snurkt hard en zijn vrouw Sasha is dit beu. Hij liet daarom onderzoeken of hij slaapapneu heeft.

Davy Gilles liet zich opnemen in de nacht van dinsdag op woensdag. "En ik heb die nacht nauwelijks geslapen", licht hij toe bij radiozender Joe. "Ik dacht dat ik een goede nachtrust zou hebben. Het duurde tot een 00.45 uur voor ik echt in slaap was."

"Om 5.45 was ik dan weer wakker en om zes uur 's ochtends kwamen ze me halen omdat ik uit de kamer moest. Maar blijkbaar was dat voldoende om de test uit te voeren. Ze hebben eigenlijk maar een paar uur nodig."

Sasha
"Mijn vrouw Sasha zei tegen mij dat ze het snurken beu is. Wat ik ook regelmatig doe is als ik thuiskom van een optreden, dat is altijd tegen de ochtend toe, ga ik slapen in de logeerkamer. Anders zou ik haar weer wakker maken. De kinderen zijn 's morgens om 7 uur wakker en dan heeft Sasha geen nachtust."

"Ik zei ook altijd tegen mijn vrouw Sasha dat ik dat alleen maar snurk als ik gedronken heb, maar de verpleegster zei ook dat ik snurk. Ik vrees dat er toch iets mis is. Het zou kunnen dat mijn amandelen weggenomen moeten worden omdat mijn keelholte dat iets ruimer is. Oververmoeidheid kan ook een reden. Binnen een vier weken weet ik meer. Ik hoop dat ik het kan verhelpen met een beugel in mijn mond. Die is dan op maat gemaakt."