Jani Kazaltzis diep gekwetst door scherpe commentaren: “Niet aanvaard bij homokoppels”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: VTM
Jani Kazaltzis was vandaag de gast in ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op radiozender Joe. Jani was daar erg openhartig.

In het radioprogramma zegt Jani Kazaltzis dat hij ooit botox aan zijn gezicht heeft laten doen. “Ik ben daar een beetje van geschrokken”, citeert Het Laatste Nieuws hem. “Ik leek zo een oude Hollywoodster die te hard probeerde jong te blijven.”

Jani vertelde ook dat hij op zijn twintigste veel geluk heeft gehad. Hij liet toen zijn lippen opspuiten met siliconen. Het werd een geslaagde ingreep. “Maar ik heb geluk gehad. Zo’n 80% van de behandelingen zijn toen mislukt. Dat zou ik nooit meer opnieuw doen.”
(lees verder onder de foto)

Kritiek
De stylist liet vier jaar geleden ook weten dat hij graag kinderen wilde. Hij kreeg daar veel kritiek op. Die commentaren hebben Jani diep gekwetst. “Als homokoppel wordt het toch niet aanvaard dat je een kind zou maken. Je beseft opeens je beperkingen als homo in de maatschappij en dat was even heel confronterend. Voor een heterokoppel is het makkelijker want je hebt veel meer opties. Eigenlijk is het kritiek krijgen op iets waar je niks aan kan doen.”

Jani is ook van Griekse afkomst. Hij heeft een heel goede band met zijn moeder. Wanneer hij een boodschap van zijn moeder te horen kreeg, had hij het erg moeilijk om zijn tranen te bedwingen.