Celien Deloof vanavond op tv: “Ik heb het allemaal toch wat onderschat”

bron: Het Belang van Limburg
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Vanavond kan je Celien Deloof, dochter van Margriet Hermans, aan het werk zien. Ze neemt deel aan het VIER-programma ‘Huizenjagers’.

Celien Deloof heeft samen met haar vriend een immobiliënkantoor. Voetballer Jimmy De Jonghe en zijn vriendin willen een luxueuze villa van maximum 650.000 euro.

Celien heeft haar deelname aan het programma wel onderschat. “Dat had ik toch wat onderschat”, zegt ze in Het Belang Van Limburg. “Het bleek niet evident om alle zoekcriteria af te vinken. Daarnaast merkte ik dat sommige mensen toch wat terughoudend waren. Zowel makelaars als particuliere eigenaars wilden niet altijd meedoen aan het programma. Tenslotte geef je een inkijk in je persoonlijke leefomgeving.”

“Ik wil niet pretentieus overkomen, maar in het verleden stonden er wel al vaker camera's voor mijn neus. ( lacht) Dat was het probleem niet. Het was alleen een beetje meer zenuwslopend omdat ik de kandidaat-kopers pas voor het eerst bij de bezichtiging zag. Normaal heeft er al een gesprek vooraf plaats. Ook de huizen waren voor mij 'nieuw', want anders werken we met panden die wij in onze portefeuille hebben zitten.”
HUIZENJAGERS, VIER, 19:40 UUR