Uitgerekend op Stan Van Samang zijn verjaardag: “Lenny al heel vroeg wakker en beton gieten, niet zo fijn”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Gisteren vierde Stan Van Samang zijn veertigste verjaardag. Hij vierde zijn verjaardag met een concert.

Voor Stan Van Samang voelt veertig jaar zijn niet aan als een mijlpaal. "Al moet ik wel toegeven dat het vooral een erg lange dag was. Lenny (het anderhalf jaar oude zoontje van Stan, red.) was al om 3 uur wakker. En om 5 uur moest ik sowieso opstaan: ze kwamen beton gieten. Niet zo fijn natuurlijk, maar aan de andere kant: zo ben ik wel extra lang jarig geweest", lacht Stan in Het Laatste Nieuws.

"Ik vind het in de eerste plaats erg fijn dat ik mijn verjaardag mag afsluiten met een optreden, want zingen is wat ik het liefste doe. Of ik niet liever een feestje had gehad? Nee, daar heb ik geen tijd voor. En ik weet van Barbara (Stans vriendin, red.) dat ze ook geen verrassing heeft gepland."

40 jaar
"De voorbije jaren verliep dat wel ietsje anders. Dan zei ik de hele tijd dat ik niets zou doen, maar zat ik uiteindelijk 's avonds wel met mijn vrienden in mijn stamcafé. Dit jaar heb ik wel een gin-tonic gedronken met mijn ouders, maar voorts hou ik het rustig."

"Iedereen lijkt plots te veronderstellen dat 40 worden het begin van het einde is, of zo", lacht Stan. " Maar jullie mogen gerust zijn: ik ben niets geks van plan. Ik ga niet ineens een moto kopen of een midlifecrisis kweken. (lacht) Ik voel me goed in mijn vel, da's het voornaamste."