Stan Van Samang krijgt flinke tegenvaller te verwerken: "Mag ik nu vloeken?"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Stan Van Samang was afgelopen week te gast in ‘Zot Veel Vakantie’ op Radio 2. Daar vertelde hij dat zijn nieuwe album al in de winkels had moeten liggen, maar dat het coronavirus daar een stokje voor stak.

"Mag ik hier vloeken op Radio 2? Want alles heeft dus vertraging opgelopen”, zei Stan Van Samang. “Ik was de plaat in Nederland aan het maken, maar de grens was behoorlijk dicht. Je kan wel een paar dingen van thuis doen, maar niet alles lukt daar. Dus binnen de kortste keren loop je vast. Wanneer de plaat nu wel uitkomt, daar ga ik geen datum meer op plakken! Maar zeker dit jaar."

De kans is zeer klein dat er op het album corona-geïnspireerde nummers staan. "Ik veronderstel dat vooral artiesten zonder kinderen coronaliedjes hebben geschreven?", vroeg Stan lachend. "Ik had zeker wel inspiratie, maar het was moeilijk te rijmen met de tijd die ik in de kinderen moest investeren. Ik verdenk heel veel artiesten ervan te zeggen ze geweldig bezig geweest zijn, maar dat het toch wat tegenviel.”