VTM

VTM strikt voetbalanalist Jan Mulder en ook nog deze bekende naam

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er is een toptransfer gebeurd in medialand. Voetbalanalist Jan Mulder (73), één van de vaste gasten in 'Extra Time' op Canvas, verhuist naar VTM.

Met de komst van Jan Mulder realiseerde VTM een toptransfer. Dat beseft ook Michiel Ameloot, chef sport bij de zender. "De komst van Jan betekent heel veel voor ons", reageert Michiel in Het Laatste Nieuws.

"Met de Champions League en de Rode Duivels hebben we al twee absolute topmerken. Daar komt nu een derde bij. Jan Mulder zal een absolute meerwaarde zijn." 

VTM zal de analisten inzetten bij de omkadering van alle wedstrijden van de Rode Duivels en voor de eindstrijd van de Nations League, de nieuwe internationale competitie waar ons land in de laatste wedstrijd werd uitgeschakeld door Zwitersland. En Mulder zal uiteraard ook opduiken bij de start van het nieuwe seizoen van de Champions League.

Degryse
Bij de VRT reageert men strijdvaardig. Netmanager Olivier Goris benadrukt dat men op Canvas zal blijven inzetten op 'Extra Time'. "We niet voor niets Frank Raes, ondanks zijn pensioenplannen, voor een nieuw seizoen aan het programma vastgehaakt", luidt het. "En er is ook nog een leven naast Jan. Uiteraard blijven onze andere vaste analisten terugkomen in 'Extra Time'. Het programma zal in geen geval aan belang moeten inboeten."

Naast Jan Mulder verhuist ook Marc Degryse naar de Medialaan. 'Degryse was de voorbije seizoenen al regelmatig te zien bij VTM in de Champions League-studio, maar komt nu voor het volledige plaatje", luidt het. Degryse zal ook aan het werk blijven als columnist en analist voor Het Laatste Nieuws.