Laura Tesoro heeft boodschap voor jongeren: “Op die manier wil ik dat ze iets hebben van ‘f*ck, ik ben wel goed genoeg’”

bron: Van Gils & Gasten
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Laura Tesoro heeft met ‘Up’ een nieuwe single uit. Met haar nieuwe nummer wil de zangeres ook een duidelijke boodschap geven naar de jongeren in onze maatschappij.

Laura Tesoro kan je ook aan het werk zien in de musical ‘40-45’. Daar speelt ze de rol van Sara. Ze kreeg al heel wat positieve commentaren op haar prestaties. “Ik ben daar zelf van geschrokken”, reageert Laura bij ‘Van Gils & Gasten’. “Maar het is natuurlijk heel fijn om lezen.”

Voor Laura voelt musical erg vertrouwd aan. “De eerste keer dat ik op een podium stond, was tijdens de musical ‘Annie’. Ik wist zelf niet dat toen ik toestemde voor ‘40-45’, dat ik het zou kunnen. Je mag ook niet elke musical over dezelfde kam scheren. ‘40-45’ is iets helemaal anders dan’ Grease’.”

Intussen heeft ze met ‘Up’ ook nieuwe single uit. “Dat is een motiverende song. Het gaat over dat je niet mag opgeven, er komen wel nog mooie dingen op je pad”, legt Laura uit. “Ik vind het belangrijk om jongeren te motiveren, zeker in tijden van cyberpesten. Dat jongeren zoiets hebben van: ‘Fuck, ik ben wel goed genoeg’.