Annelien Coorevits waarschuwt mannelijke deelnemers van 'Temptation Island': "Het zal jullie niet lukken"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er gebeurt werkelijk niets op 'Temptation Island'. Er komen voortdurend nieuwe verleiders en verleidsters, maar het resultaat blijft hetzelfde.

Is de formule van 'Temptation Island' op? Presentatrice Annelien Coorevits denkt dat het vooral aan de kandidaten ligt. "Ik krijg de indruk dat ze alleen maar deelnemen om beroemd te worden", zegt ze in TV- Familie. "Ze waren ook voortdurend bezig hoe ze zouden overkomen op televisie."

"Dat is jammer want je neemt toch deel aan 'Temptation Island' om je relatie te testen. Zoek dan toch een beetje de verleiding op en ga op een normale manier om met die vrijgezellen. Dat wil niet zeggen dat ze zich een hele tijd moeten bezatten en hun partner bedriegen, maar maak er op zijn minst toch een fijne tijd van. Het was voor mij ook moeilijk om tot hen door te dringen en een deftig gesprek te voeren."

De mannen hadden het zelfs gezien in Annelien. "Boys will be boys, af en toe kreeg ik wel complimentjes. Dat ik er weer goed uitzag of dat ik nog even moest blijven. Ach, er werd veel gelachen. Tussen die gasten en mij is er een verschil van meer dan tien jaar. Dat is een andere generatie en dat merk ik ook. Aan hun taalgebruik en mentaliteit. Nee, voor mij geen groen blaadje!"