Kandidaten ‘Temptation Island’ halen fel uit naar presentatrice Annelien Coorevits: “Ga toch weg, het enige wat je kan is stoken”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Op ‘Temptation Island’ valt momenteel maar zeer weinig te beleven. Buiten het eiland is er plots een felle discussie losgebarsten.

Presentatrice Annelien Coorevits zei dat de kandidaten alleen maar meedoen om beroemd te worden en het spel niet spelen. “Met de vrouwen kon ik niet eens een deftig gesprek voeren”, zei Annelien in TV-Story. 

Dat is bij sommigen van hen in het verkeerde keelgat geschoten. Volgens Demi is de realiteit wel heel anders. “Sorry, maar deze vrouw hebben wij letterlijk 10 minuten per dag gezien en zij kent mij zogenaamd als geen ander? Ga toch weg, het enige wat je kon doen was stoken tijdens de show. En nee, het is geen ‘relatietest’”, citeert Het Laatste Nieuws haar op Instagram.

En ook deelnemer Roger is het niet eens met de uitspraken van Annelien Coorevits. “Dit seizoen zou juist gecomplimenteerd moeten worden. Het feit dat er tot nu toe niets gebeurt, wil juist zeggen dat de motivatie heel hoog lag bij ons ‘saaie koppels’”, laat hij weten. “Zo zie je maar… Beter wees je daar de slet of een mannelijke hoer en scheld je elkaar uit omdat je iets ziet van elkaar wat je niet leuk vindt, dan dat je probeert te werken aan jezelf of aan je probleem. Ik zelf snap het probleem niet!”