VTM

Alex Callier kan zich nog steeds opwinden in dat voorval in ‘The Voice: “Die was zelfs nog gaan feesten”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
We zien het niet vaak, maar vorige week zette jurlylid Alex Callier twee van zijn teamleden stevig op hun plaats. Hij vond dat ze hun best niet deden.

“Was ik kwaad? Nee, ik was me gewoon aan het opwinden. Kwaad vind ik nog iets anders. Je zou de Italiaanse jury maar eens bezig moeten zien of Anouk in Nederland. Ik was wel zwaar teleurgesteld”, verduidelijkt Alex Callier in Het Laatste Nieuws.

“Ik had vier goeie meisjes naar huis gestuurd om Glenn en Christophe een kans te geven, en dan gooiden zij er met hun pet naar. Al van bij de eerste repetitie voelde ik dat ze niet eens wilden proberen dat nummer naar zich toe te trekken. Misschien dat je op tv de indruk kreeg dat ik nogal rap op mijn paard zat, maar die jongens hadden gewoon een héle week hun best niet gedaan.” 
(Lees verder onder de foto)


Hees
“Glenn was zelfs hees omdat hij naar het voetbal was geweest en naar een feest van zijn zus. Sorry, als je aan een wedstrijd als ' The Voice' meedoet, dan doe je opofferingen. Dan zeg je af of ga je vroeg naar huis. Ik ben ook al om elf uur vertrokken op het trouwfeest van mijn broer omdat ik 's anderendaags in het buitenland moest spelen. Is dat leuk? Natuurlijk niet, maar je kan niet alles hebben.” 

“Ik hou van kinderen, maar ik heb er geen omdat ik een goeie vader zou willen zijn en dat is met het leven dat ik leid gewoon onmogelijk. Dat zijn keuzes die je maakt. Luka (winnares van 2017 en nu zangeres bij Hooverphonic, red.) heeft destijds al haar examens uitgesteld, gewoon omdat ze ' The Voice' moest en zou winnen. That's the spirit!"