VTM

Bekend gezicht duikt op in 'The Voice Van Vlaanderen' na donkere periode: "Besef nu dat muziek mijn ultieme drug is"

door: STG
TVVV_S8_afl07_KoenWauters.jpg
Afbeelding bron: VTM

Vanavond en zondag mogen de coaches zich opnieuw verwachten aan twee avonden vol muzikaal talent in The Voice van Vlaanderen. De zevende Blind Auditions beloven ook nu weer speciaal te worden.

In de Blind Auditions van vanavond zullen niet één, niet twee, maar wel drie kandidaten zich wagen aan een auditie waarin ze een Nederlandstalig nummer brengen. Geen makkelijke opgave. Dat weet ook Koen Wauters als geen ander. 

“Zingen in het Nederlands is moeilijk. Als publiek snap je elk woord en wil je elke emotie die je zou moeten voelen ook echt voelen”, klinkt het. En ook Mathieu is het daarmee eens: “Ik zing zelf in het Nederlands en ik vind de audities vaak te proper gezongen.” 

Op zondag betreden ook twee bekende gezichten het podium. Bram is acteur en was eerder al te zien in de telenovelle David. Na een donkere periode in zijn leven waagt hij nu zijn kans als zanger. 

"Ik heb best diep gezeten en heb mezelf verloren in drugs, met alle gevolgen van dien. Ondertussen ben ik erdoor gekomen en besef ik dat muziek mijn ultieme drug is. Niets is zaliger dan dat”, vertelt Bram. Hij brengt 'Never Too Much', een nummer van Luther Vandross.