Zoon van Paul Severs kondigt opmerkelijk initiatief aan: "Ik wil uit deze surreële nachtmerrie ontwaken"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Christophe Severs is de zoon van de overleden zanger Paul. Paul Severs overleed op 9 april nadat hij in het ziekenhuis een maand gevochten had voor zijn leven.

Christophe Severs mist zijn vader enorm hard. “De leegte is onwerkelijk… Soms denk ik dat hij gewoon op reis is en elk moment de telefoon zal rinkelen en ik zal horen Christophe, ’t is papa hier he. Ik zou zo graag uit deze surreële nachtmerrie ontwaken. Ik vrees dat zelfs de almachtige tijd niet alle wonden zal kunnen helen, maar misschien kunnen we het ooit een plaats geven", luidt het op Facebook.

Christophe heeft intusen een lied opgenomen vor zijn overleden vader. “Het heeft me geholpen met het verwerkingsproces en zal ook een nieuwe start inluiden voor wat ik nog steeds beschouw als mijn grootste passie, namelijk muziek. Het biedt me ook troost te weten dat ook ik aan mijn vaders muzikale nalatenschap een vervolg kan (proberen te) breien. Ook kan ik al zeggen dat ik een aantal nieuwe samenwerkingen zal aangaan met mensen waar ik sterk in geloof. De bestaande samenwerkingen gaan ook verder in de toekomst.”