Zoon Christophe volledig gecrasht na begrafenis van Paul Severs: “Alsof ik in een nachtmerrie zat”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christophe Severs belandde na de tragische dood van zijn vader Paul Severs in een depressie. “Mama en ik zijn nu pas aan rouwen toe”, vertelt hij in Dag Allemaal.

“Na de begrafenis ben ik zwaar gecrasht, het was alsof ik in een nachtmerrie zat", vertelt Christophe Severs in Dag Allemaal. "Nu gaat het veel beter, maar ik heb een donkere periode gehad. Ik sloot mezelf op thuis, ik wou niet meer buiten komen, wou geen mensen zien. Ik had ook geen zin meer om muziek te maken. Heel raar, want muziek is mijn grote passie. Ik vergat ook van alles, het was alsof ik in een waas leefde.”

“Ik mocht niet kraken, ik moest er zijn voor mama en ik moest de begrafenis organiseren. Een hels werk, ook al kreeg ik hulp. Ik ben op twee weken tijd een jaar verouderd. We hebben 12.000 bidprentjes verstuurd, op een bepaald moment telde ik 250.000 berichten, alleen al via Facebook. Sommige mensen maakten mij ook verwijten dat ik bepaalde dingen wel of niet deed voor mijn vader... Ik ging er onderdoor.”

Gelukkig kon Christophe rekenen op de steun van zijn gezin. “Mijn vrouw Liesje heeft me enorm geholpen. Als zij en mijn zoon Maxim en dochter Eline er niet waren geweest... (laat een stilte vallen) Ik werk ook samen met de jonge zangeres Nina Butera. Doordat zij een nieuwe single nodig had, ben ik weer in mijn studio gedoken. Dat was het keerpunt.”