Zo gaat het momenteel met de vrouw van de overleden Paul Severs: “Ze heeft nachtmerries over hem”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Donderdag 9 april was het exact een jaar geleden dat Paul Severs overleed, aan de gevolgen van hartfalen en een kwalijke val met zijn fiets. Hij werd 70. “We hadden ons deze periode anders voorgesteld”, zegt zijn zoon Christophe in Het Nieuwsblad.

“Het zijn vreemde dagen. Mijn gezin en ik gaan door een rollercoaster van emoties. Eergisteren was mijn dochter jarig, vandaag herdenken we het overlijden van mijn vader en over vijf dagen vieren we de verjaardag van mijn zoon. Van blijdschap naar tristesse en terug”, vertelt Christophe Severs in de krant. Christophe wilde zijn vader gedenken samen met vrienden en familie, maar daar stak het coronavirus een stokje voor. “We hadden ons deze periode anders voorgesteld.”

Paulette, de moeder van Christophe, moet haar zoon momenteel ook missen. “Ze woont in een serviceflat. Ze zit, geheel volgens de maatregelen, in quarantaine. We proberen wel dagelijks een videocall te doen via Messenger of WhatsApp. Over het algemeen gaat het wel, maar op een dag als vandaag gaat het lastiger. Ze heeft af en toe nachtmerries over mijn vader, wat normaal is als je om iemand rouwt.”