Wendy Van Wanten is betrapt: “Een flagrante leugen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Volgens TV Familie is Wendy Van Wanten niet altijd even eerlijk geweest over haar relatie met haar ‘Franske’. Ze zou onder andere gelogen hebben over zijn afwezigheid op een première.

Iedereen herinnert zich vast nog toen Wendy Van Wanten en haar ‘Franske’ vorig jaar hun liefdesbreuk aankondigden. Wendy had zich na vele jaren verzoend met haar oudste zoon Dylan. Daardoor kon ze dan eindelijk weer haar twee kleindochters in de armen sluiten. Maar de keerzijde van de medaille was dat die verzoening de spanningen tussen Wendy en Frans erg hoog deden oplopen.

Wendy koos toen voor haar zoon, Dylan, en Frans bleef met een gebroken hart achter. Hij schreef toen een wel erg pijnlijk bericht op zijn sociale media: “Ben intussen al meer dan drie weken buiten gezet uit huis. Na twaalf jaar alles te hebben gedaan uit liefde voor haar”, aldus ‘Franske’.

Wanneer Wendy alleen verscheen op de première van de theaterparodie ‘Wie wordt de man van Wendy?’ beweerde Wendy dat Frans dochter Estelle naar de tennisles moest brengen en haar 18-jarige zoon met z’n huiswerk moest helpen. TV Familie trapt er niet in en noemt het “twijfelachtig”. “Een flagrante leugen zelfs...”