Brigitte Macron heeft schoonheidsoperatie laten uitvoeren

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Brigitte Macron (66), de echtgenote van de Franse president Emmanuel Macron (41), heeft een schoonheidsoperatie ondergaan in het Amerikaans hospitaal van Neuilly-sur-Seine. Dat schrijft het Franse weekblad Closer in zijn nieuwste nummer.

Brigitte Macron was al sinds de Franse Nationale Feestdag op 14 juli niet meer in het openbaar gezien. Closer schrijft nu op basis van bronnen binnen het privéziekenhuis dat Brigitte Macron een schoonheidsoperatie heeft laten uitvoeren. Volgens het weekblad had de Franse presidentsvrouw op 16 juli een raadpleging bij “een eminente en bekende plastisch chirurg”. De dag nadien ging ze al “drie uur lang” onder het mes, “onder algehele verdoving”.

Dezelfde avond verliet ze het hospitaal richting La Lanterne, het presidentiële buitenverblijf in Versailles. Daar verbleef ze enkele dagen alvorens op 25 juli te vertrekken naar het Fort van Brégançon, de officiële zomerresidentie van de Franse president. Het is niet bekend welke plastische ingreep de presidentsvrouw onderging. Wel dat haar man haar na de ingreep “heel even” mocht bezoeken.