Donald Trump schiet met scherp terug richting Obama: Dit is zijn boodschap

door: BMO
Afbeelding bron: Photonews
President Donald Trump heeft fel uitgehaald naar zijn voorganger Barack Obama. Hij deed dat nadat Obama Trump op de korrel had genomen.

Na de schietpartijen in Amerika kwam Barack Obama maandag met een reactie waarin hij duidelijk naar Donald Trump verwees zonder hem bij naam te noemen. Hij riep de bevolking namelijk op om leiders die een klimaat van angst en haat voeden te verwerpen.

Donald Trump reageerde met een tweet waarin hij de presentator quote van de ochtendshow Fox and Friends. "Heeft George Bush president Obama ooit veroordeeld na Sandy Hook. President Obama had 32 massaschietpartijen gedurende zijn regeerperiode. Niet veel mensen zeiden dat Obama 'out of control' is."

Hij publiceerde verder ook een quote van de co-presentator van de ochtendshow. "Het is politiek seizoen en de verkiezing loert om de hoek. Ze willen dat racistische verhaal blijven pushen."

'En ik ben de minst racistische persoon. Zwart, hispanic en aziatische werkloosheid is het laagste in de geschiedenis van de US', voegde Trump eraan toe.