Bijzonder slecht nieuws voor Rob Vanoudenhoven: “Twee uur later was hij er niet meer geweest"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Zanger Dean (30) en Rob Vanoudenhoven (51) bewijzen dat op echte vriendschap geen leeftijd staat. Ze zijn al jaren de beste kameraden.

Dean en Rob Vanoudenhoven kunnen altijd bij elkaar terecht voor een goed gesprek. Hun leeftijdsverschil zorgt nooit voor een struikelblok. “Dat ik 21 jaar ouder ben, merk je niet in onze gesprekken. Dean is heel volwassen”, vertelt Rob in TV Familie. “Rob is voor mij als een grote broer”, zegt Dean. “Als ik me minder goed voel in mijn vel, is hij een van de eersten die ik bel. En in mijn vrijgezellenperiode ben ik veel bij hem thuis geweest, voor een babbel of een knuffel.”

Rob heeft onlangs nog veel steun gehad aan zijn goede vriend Dean. “Samen praten over de bezorgheden van het leven lucht echt op. Zoals toen mijn broer eerder dit jaar een zwaar hartinfarct kreeg. 36 uur lang liep hij er al mee rond, hij dacht dat het een hernia was. Op een nacht heeft hij dan toch de ambulance gebeld, en dat was geen seconde te vroeg. Twee uur later was hij er niet meer geweest”.