Rob Vanoudenhoven schrikt zich een hoedje: “Ik dacht dat het nog jaren zou duren”

door: ASX
Afbeelding bron: Photonews

Programmamaker Rob Vanoudenhoven was op zaterdag 20 mei te gast bij Ruben Van Gucht in het Radio 2-programma ‘De weekwatchers’. Daar kondigde het gewezen VTM-gezicht fantastisch nieuws aan.

“Ik krijg een kleindochter”, vertelde Rob gisterochtend op de radio. Zijn zoon Dries en schoondochter Maya verwachten eind juni hun eerste kindje. Het nieuws kwam als een totale verrassing voor Rob.

“Mijn zoon en zijn vrouw hebben net een huis gekocht en zijn allebei druk bezig. Ik dacht dus dat het nog jaren zou duren”, vertelt Rob. “Ik was er echt emotioneel van!”

Het wordt het eerste kleinkind voor Rob. “Ik heb er wel van wakker gelegen dat ik nu in het derde stadium van mijn leven zit”, gaat Rob verder. “Nu gaat er zoiets klein pépé tegen mij zeggen!”

Rob Vanoudenhoven werd bekend op de openbare omroep dankzij programma’s als ‘Alles kan beter’ en ‘De XII werken van Vanoudenhoven’. In 2005 stapte hij over naar VTM. Zijn rol als jurylid in ‘Belgium’s Got Talent’ was zijn laatste wapenfeit op televisie.