Meisje van 1,5 jaar oud overleden na auto-ongeval, ook grote zorgen om haar broertje van 3 jaar: Politie doet verschrikkelijke ontdekking over de ouders

bron: AD
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Een meisje van 1,5 jaar oud is overleden in een Frans ziekenhuis. Ze werd daar door haar ouders achtergelaten.

Het meisje en haar ouders raakten maandagavond betrokken bij een verkeersongeval in Samer, een gemeente in het noorden van Frankrijk. Om een nog onduidelijke reden ze tegen een steunpilaar van een brug. Er was heel wat schade.

Toen de politie ter plaatse kwam, stelden ze vast dat de de ouders van het meisje onder invloed van alcohol waren. In de auto zaten vijf mensen: het getrouwde koppel en hun drie kinderen. Het jongste, een meisje van 18 maanden oud, raakte levensgevaarlijk gewond en werd met een helikopter naar het ziekenhuis in Rijsel gebracht. De kleuter was toen al hersendood.

De ouders hadden meer geluk, zij raakten bij het ongeval slechts lichtgewond. Ze liepen ‘s nachts uit het ziekenhuis van Boulogne, waar ze na het ongeval naartoe werden gebracht, om hun dochtertje in Rijsel te gaan bezoeken.

Broertje van 3 jaar
Het meisje is daar woensdagavond overleden. Ook met haar haar broertje van 3 gaat het niet goed. Hij heeft hersenschade opgelopen en zijn toestand is nog verslechterd. Het andere kind, van vier jaar oud, was in shock na het ongeval. 

De moeder van 34 jaar en vader van 35 zijn woensdag in de buurt van Boulogne aangehouden. Ze worden verdacht van poging tot moord. Het koppel wordt er ook van verdacht een kennis van de vrouw te hebben neergestoken voor het ongeval. 

Ze zijn geen onbekenden voor het gerecht. De moeder werd eerder al eens veroordeeld voor diefstal en het uiten van doodsbedreigingen. Ze moest daar acht jaar voor naar de cel. De vader werd op zijn beurt al twee keer veroordeeld voor huiselijk geweld.

Tags frankrijk